Известие

Collapse
No announcement yet.

Подавам газ и няма никой???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подавам газ и няма никой???

Алфа Ромео 147 1.6 ТП 120кс
    От 3 дни ми се случва следния проблем:при подаване на газ колата не се форсира и върви съвсем леко като в 1 момент сякаш зацепва и се изстрелва.Това не го прави постоянно, но е много стресиращо например в някой кръгво когато бързаш да се изнесеш натискаш педала и няма никой-колата не върви!!!Помогнете!!Първоначално мислех че е от климатика но сега карам без и пак го прави този проблем.Смених си радиатора скоро.Друго не е пипано (поне не знам)!
    Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Има поне 10 причини за това, смислен отговор няма как да получиш така...........
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
      Алфа Ромео 147 1.6 ТП 120кс
      От 3 дни ми се случва следния проблем:при подаване на газ колата не се форсира и върви съвсем леко като в 1 момент сякаш зацепва и се изстрелва.Това не го прави постоянно, но е много стресиращо например в някой кръгво когато бързаш да се изнесеш натискаш педала и няма никой-колата не върви!!!Помогнете!!Първоначално мислех че е от климатика но сега карам без и пак го прави този проблем.Смених си радиатора скоро.Друго не е пипано (поне не знам)!
      Ако го прави докато е още студена значи дебитомера ти е заминал, и отчита максимален въздушен поток и съответно компютъра подава съвсем малко гориво (колата е с потенциометър на падала на газта, а не с жило ). Иди на диагностика, ще ти го покаже.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Ако го прави докато е още студена значи дебитомера ти е заминал, и отчита максимален въздушен поток и съответно компютъра подава съвсем малко гориво (колата е с потенциометър на падала на газта, а не с жило ). Иди на диагностика, ще ти го покаже.
        Дали ще покаже на диагностика проблема след като не е постоянен а се проявява периодично?Карам с 40км/h на 2 а все едно съм включил на 5 и и не се движи докато в един момент зацепи!
        Last edited by atos85; d.m.y г., 15:33.
        Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
        Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
        Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Comment

Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщение
          Дали ще покаже на диагностика проблема след като не е постоянен а се проявява периодично?
          Да.
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
          X